Η εταιρία μας

Η εταιρία ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ Α.Ε. αποτελεί μία από τις σύγχρονες ελληνικές μονάδες παραγωγής και διάθεσης τυροκομικών προϊόντων, η οποία αναπτύσσεται στις βόρειες παρυφές του όρους Χολομώντας, στη Χαλκιδική.
Ιδρύθηκε το έτος 2000 ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση και μετέπειτα, το 2005, μετεγκαταστάθηκε στο χώρο των σημερινών σύγχρονων εγκαταστάσεών της στα βόρεια της Αρναίας.

Η εταιρεία μας με σεβασμό στην παράδοση, εμπιστοσύνη στην τοπική παραγωγή και πάθος για την ποιότητα παράγει παραδοσιακά προϊόντα από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα της Χαλκιδικής και της ευρύτερης περιοχής. Τα προϊόντα αυτά ξεχωρίζουν για τη γεύση, την υφή και το άρωμα τους!
Σήμερα η ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ Α.Ε. ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών αυξάνει συνεχώς την παραγωγή της και επεκτείνει τις πωλήσεις της σε όλη τη Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έτσι είναι σε θέση να εξυπηρετήσει αποτελεσματικότερα το καταναλωτικό κοινό, το οποίο ζητά καθημερινά σταθερή ποιότητα από τα προϊόντα, που αγοράζει.

  • tirokomika-proionta-karagianni
  • choriatiko-katsikisio-tiri-karagianni

Ποιότητα

Ποιότητα-Φέτα Καραγιάννη

Στόχος της εταιρείας μας είναι η παραγωγή και διάθεση στην αγορά ποιοτικών και παραδοσιακών προϊόντων τα οποία θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις του καταναλωτή και θα πληρούν τόσο τα πρότυπα της νομοθεσίας όσο και τις δεσμεύσεις μας προς το FSSC 22000:2018 που τηρούμε.

Πραγματοποιούμε αναλυτικούς, ποιοτικούς ελέγχους από το αγρόκτημα έως τον καταναλωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και με τα πλάνα ελέγχου που επιβάλει το σύστημα FSSC 22000:2018 το οποίο εφαρμόζει η επιχείρηση.

Οι διαδικασίες επεξεργασίας και ελέγχου εξασφαλίζουν στον καταναλωτή ένα τελικό προϊόν απαλλαγμένο από τους παθογόνους οργανισμούς του γάλακτος αλλά με όλα τα πολύτιμα συστατικά του αναλλοίωτα, ώστε να απολαμβάνει καθημερινά τα προϊόντα μας χαρίζοντας στον οργανισμό του την υγεία και την ευεξία που του αξίζει.

Η ποιότητα στο τραπέζι σας !

  • Εγγύηση ποιότητας

Ετήσια οικονομικά στοιχεία

Ο ισολογισμός της εταιρίας ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ Α.Ε. για το έτος 2014.

Ισολογισμός 2014

Μείνετε συντονισμένοι

Διεύθυνση

Αρναία, Χαλκιδικής,

Ελλάδα, 63074.

Τηλέφωνο : 23720 22 443
Φαξ : 23720 22 237

E-mail : [email protected]

Στείλτε μας email